Klinik for Psykisk Sundhed

TILMELDING TIL BEHANDLING:
Du kan tilmelde dig behandling med og uden
lægehenvisning. En lægehenvisning betyder bl.a. at sygesikringen betaler ca. 60% af udgifterne til din behandling. Undtagelse er behandling af angst og depression for 18-24 årige, hvor sygesikringen dækker 100%.

PRIS:
Konsultation med tilskud fra sygesikringen koster DKK 462,42 for første konsultation og DKK 385,59 for de efterfølgende konsultationer.
Konsultationer uden henvisning koster DKK 1.200 pr konsultation.
Der er tillæg for hjemmekonsultation.

Afregning af egen andel: Der betales kontant, med Dankort/VISA eller med Mobile Pay.

AFLYSNING:
Du kan uden omkostninger aflyse en konsultation senest kl. 16 dagen inden det aftalte tidspunkt. Udeblivelse uden rettidig aflysning faktureres som en almindelig konsultation.

Klinikken er specialiseret i følgende:
  • angstforstyrrelser
  • depression
  • traume behandling (EMDR)
  • sorgarbejde
  • terapi ved (livs)krise
  • psykosocial terapi og omsorg ved alvorlig sygdom og død

Vi har uddannelse og erfaring med forskellige behandlingsmetoder. Valg af metode sker i samarbejde med dig og skal ses i forhold til hvilke problemer, du kommer med.
Ofte vil vi i realteten bruge teknikker fra flere forskellige metoder.

Ud over EMDR arbejder vi med teknikker fra kognitiv adfærdsterapi, Interpersonel terapi, Gestalt, NLP og TA, Mindfulness.

SPROG: Dansk, Engelsk og Hollandskthumb_IMG_3351_1024

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.