Klinik for Psykisk Sundhed

Rudolf er Hollandsk og uddannet speciallæge i psykiatri. Siden 2013 har han autorisation til at praktisere i Danmark. Desværre er han siden november 2018 sygemeldt, og han vender ikke tilbage til arbejdet som psykiater.
Hilda er Dansk, uddannet som Cand. Psych. fra Aarhus Universitet og efteruddannet som sundhedspsykolog i Holland.
Vi mødte hinanden hos Bob Moore i Ringkøbing i 1987, hvorefter Hilda flyttede til Holland.
I 1989 fik vi en søn.

Efter mere en 27 år i Holland flyttede vi i begyndelsen af 2014 til Danmark, primært fordi vi ønskede en større frihed i arbejdet - og det var rart at komme nærmere til venner og familie i det
nordiske. Hilda ansøgte om og fik ydernummer i Kolding, og derfor blev det her i disse smukke omgivelser, at vi slog os ned.
Vi har begge gennem mange år arbejdet i egen praksis, men tilknyttet sundhedscentre i Holland. Grundlaget var et tværfagligt samarbejde i behandlingen af patienter. Vor erfaring er, at et tæt samarbejde mellem henvisende læge og kollega behandlere giver både tryghed og en bedre behandling for patienten.


På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.