Klinik for Psykisk Sundhed


Christien Sluis har stor og mangeårig erfaring med systemisk terapi. Hun er oprindelig IC sygeplejerske og uddannede sig senere til psychosyntese terapeut og -trainer. Hun arbejder I Holland som psykoterapeut og tilbyder workshops og meditations retræter I bade Holland og Belgien, hvor hun og Pieter har deres eget centrum.

Pieter Sluis er forfatter og pensioneret speciallæge i almen praksis. Ud over sit almindelige arbejde, var han igennem en årrække co-trainer hos Elisabeth Kubler-Ross. Han var blandt mange andre initiativer grundlægger af den Hollandske Elisabeth Kubler-Ross forening, den Nederlandske Hospice bevægelse og grundlægger af det første ‘næsten-hjemme-hospice-hus’ i Nieuwkoop, hvor han også var praktiserende læge.

Christien og Hilda arbejdede sammen fra 1995-2004 i forskellige projekter ’Care of the carer’s’ på kræftafdelinger, hospice, plejehjem og i Davos. Pieter og Hilda arbejdede ligeledes tæt sammen (1999-2007) i et årligt tilbagevendende forløb ’at skabe rum for liv og død’ som blev tilbudt samme målgruppe. De holdt foredrag sammen og underviste desuden bl.a. på medicin studiet i Utrecht.
Igennem de sidste år i Holland hentede Hilda dem begge til hendes tidligere praksis på sundhedscentret i i Zeist, således at hun der to gange om året kunne tilbyde familie opstillinger til mennesker, som havde behov for det. Vi vil gerne kunne gøre det samme her i Danmark.


IMG_1737

 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.